Projectes

La postproducción visual se transformación, ver lo que olvidamos, inventar lo que falta, Producir sobre el Hecho, se collage, diseño, color, dibujos, textos, todo esto y lo que estoy imaginando ahora

Activisme, Art, Cultura, Disseny

Som un col·lectiu d’arquitectes que treballem de forma transdisciplinar, amb una visió de l’arquitectura i de l’urbanisme que contribueixi a millorar les vides i a transformar la societat.

Activisme, Arquitectura, Investigació, Sector social

Somos una cooperativa de de trabajo, para mujeres, bolleras y trans*, dentro del sector de jardinería ecologica y arboricultura.

Agricultura i jardineria, Serveis

Som un equip encara embrionari que volem oferir serveis informàtics, sobretot, desenvolupament web, però flirtegem amb molts altres àmbits. Estem vinculades fa temps a la tecnologia des d'una vessant social i crítica com és l'ús de programari exclusivament lliure, però també ocupant espais normalment masculins, volent obrir pas a totes les que vulguin empoderar-se tecnològicament.

Disseny, Informàtica, Tecnologia

Movimiento | Agencia | Startup que busca dar visibilidad a las mujeres y artistas de identidades disidentes en la música.

Activisme, Cultura

habitar el cos

Salut

SITIO WEB: https://kefir.red

Activisme, Art, Disseny, Tecnologia

La Pera la formem dones professionals de l'àmbit de la comunicació audiovisual, el periodisme i la gestió cultural. Som una cooperativa que ofereix serveis de diseny, web, fotografia, audiovisual, continguts, campanyes, plans de comunicació etc. Treballem en l'àmbit de l'economia social i solidària i ho fem des de la perspectiva feminista. 

Cultura

Transformadora artística cultural digital...

*ideas para un mundo mejor...

Judith Díaz Garcés*

Profesora de Máster y cursos de Marketing Digital 

Creativa multimedia

+ ideas + creatividad + digital + design web + eco + video art + foto art + writer + poesía

Educació

“Lesbiana y feminista en constante decisión, música pa’ estar en constante movimiento”

Cultura