Projectes

La postproducción visual se transformación, ver lo que olvidamos, inventar lo que falta, Producir sobre el Hecho, se collage, diseño, color, dibujos, textos, todo esto y lo que estoy imaginando ahora

Activisme, Art, Cultura, Disseny

COOPERATIVA CANDELA és una entitat sense afany de lucre fundada l’any 2004 a Barcelona amb l’objectiu de contribuir a una transformació social basada en l’educació en valors amb perspectiva feminista i comunitària.

Activisme, Educació, Salut

Som un col·lectiu d’arquitectes que treballem de forma transdisciplinar, amb una visió de l’arquitectura i de l’urbanisme que contribueixi a millorar les vides i a transformar la societat.

Activisme, Arquitectura, Investigació, Sector social

Som un projecte d’autoocupació feminista. Ens agraden les màquines i que creiem que el nostre treball amb elles pot ser una forma d’intervenció social. Treballem en la producció d’imatge, so i espectacles, amb formació (tallers, cursos) i investigació.

Activisme, Art, Investigació, Tecnologia
  • Prestem serveis per potenciar la diversitat als entorns tecnològics laborals.
  • Dissenyem plataformes tecnològiques amb perspectiva feminista
  • Desenvolupem skills digitals
Activisme, Tecnologia

Embrutafils és un projecte de serigrafia feminista i artesanal, basat en principis ètics i anticapitalistes. Treballem amb materials ecològics i amb certificat ètic, tant les tintes com el tèxtil, i el nostre procés de treball és artesanal.

Activisme, Artesania, Disseny

La escuela BDSM,que ofrece una gran diversidad de talleres teórico prácticos en los que nos podremos acercar a los juegos de poder desde una perspectiva queer.

Activisme, Cultura, Educació

Estació Vegana és un projecte de cuina vegana i artesana. Treballem amb pageses de la zona per aconseguir productes de temporada, de proximitat i ecològics. El nostre propòsit és transmetre a través de la cuina valors de respecte cap a totes les espècies i el medi ambient.

Activisme, Art, Restauració

Movimiento | Agencia | Startup que busca dar visibilidad a las mujeres y artistas de identidades disidentes en la música.

Activisme, Cultura

Ilustración transfeminista y diseño gráfico

Activisme, Art, Disseny, Restauració