Projectes

La postproducción visual se transformación, ver lo que olvidamos, inventar lo que falta, Producir sobre el Hecho, se collage, diseño, color, dibujos, textos, todo esto y lo que estoy imaginando ahora

Activisme, Art, Cultura, Disseny

Diseño gráfico y web. Carteles, folletos, webs a medida, Wordpress...

Disseny

Som un equip encara embrionari que volem oferir serveis informàtics, sobretot, desenvolupament web, però flirtegem amb molts altres àmbits. Estem vinculades fa temps a la tecnologia des d'una vessant social i crítica com és l'ús de programari exclusivament lliure, però també ocupant espais normalment masculins, volent obrir pas a totes les que vulguin empoderar-se tecnològicament.

Disseny, Informàtica, Tecnologia

Estudi multidisciplinar de disseny gràfic, il·lustració i disseny web.

Treballo per aconseguir dissenys efectius, m'agrada escoltar, m'agraden els reptes, tens un projecte?, et puc ajudar?

Art, Cultura, Disseny

Embrutafils és un projecte de serigrafia feminista i artesanal, basat en principis ètics i anticapitalistes. Treballem amb materials ecològics i amb certificat ètic, tant les tintes com el tèxtil, i el nostre procés de treball és artesanal.

Activisme, Artesania, Disseny

Som un equip d’arquitectes i investigadores feministes.

Estudiem l’impacte de la configuració espacial en la (re)producció de les desigualtats socials. 

Arquitectura, Disseny, Educació, Investigació

Desarrollo proyectos digitales para pymes, negocios y autónomos en Barcelona. Mi propuesta se impulsar emprendimientos que aportan a un cambio social y medioambiental. Trabajo exclusivamente con personas, marcas y empresas encaminadas a hacer contrapeso a las inercias estructurales que condicionan la vida y propagan la injusticia en el planeta.

Disseny, Informàtica, Tecnologia

Ilustración transfeminista y diseño gráfico

Activisme, Art, Disseny, Restauració

SITIO WEB: https://kefir.red

Activisme, Art, Disseny, Tecnologia

Som dissenyadores, lingüistes, periodistes, programadores i docents que treballem en equip per fer projectes de comunicació social i creativa.

Cultura, Disseny, Serveis, Tecnologia