Projectes

La postproducción visual se transformación, ver lo que olvidamos, inventar lo que falta, Producir sobre el Hecho, se collage, diseño, color, dibujos, textos, todo esto y lo que estoy imaginando ahora

Activisme, Art, Cultura, Disseny

Estudi multidisciplinar de disseny gràfic, il·lustració i disseny web.

Treballo per aconseguir dissenys efectius, m'agrada escoltar, m'agraden els reptes, tens un projecte?, et puc ajudar?

Art, Cultura, Disseny

Tècnica de so

Stage Manager

Formo part del Col·lectiu Tècniques de l'espectacle - TécniKas - dones, identitats dissidents treballant a l'àmbit de la cultura i l'espectacle en viu.

Cultura

La escuela BDSM,que ofrece una gran diversidad de talleres teórico prácticos en los que nos podremos acercar a los juegos de poder desde una perspectiva queer.

Activisme, Cultura, Educació

Movimiento | Agencia | Startup que busca dar visibilidad a las mujeres y artistas de identidades disidentes en la música.

Activisme, Cultura

DJ Facilitadorx en Ecstatic Dance amb perspectiva transfeminista, diversa funcional i de gènere. Exploració i deconstrucció del vincle moviment-cos-emoció amb la música com a eina principal. Pianista professional I compositorx en vies de desenvolupament amb la producció musical amb Abelton Live i Logic Pro. Buscadora de músiques no normatives i DJ amb Traktor Pro 3.

Art, Cultura, Cures

 

Luisa Sánchez Díaz aka LSD, gaditana y afincada en Vallecas (Madrid), es DJ y fan de la pista de baile. Ritmos electrónicos fusionados con punk, pop, hip hop o rock. 

Cultura

La Pera la formem dones professionals de l'àmbit de la comunicació audiovisual, el periodisme i la gestió cultural. Som una cooperativa que ofereix serveis de diseny, web, fotografia, audiovisual, continguts, campanyes, plans de comunicació etc. Treballem en l'àmbit de l'economia social i solidària i ho fem des de la perspectiva feminista. 

Cultura

La Raposa és una cooperativa de treball associat sense afany de lucre, de dones, lesbianes i persones de gènere dissident, que gestionem un bar vegà i una llibreria feminista, en un espai del Poble Sec on a més fem activisme de barri.

Activisme, Cultura, Cures, Restauració
Què fem?
  • Producció audiovisual
  • Tallers de vídeo i foto participativa
Com ho fem?
  • Treballem amb perspectiva de gènere.
  • Pensem el llenguatge audiovisual com a eina de transformació social.

Apostem per la cultura lliure. Elaboració i difusió de continguts sota llicències Creative Commons.

Art, Cultura, Educació, Sector social