Projectes

2Dsastres is a streetwear brand started in Barcelona, Spain. We specialize in holster bags, bum bags and more.

Art, Artesania

La postproducción visual se transformación, ver lo que olvidamos, inventar lo que falta, Producir sobre el Hecho, se collage, diseño, color, dibujos, textos, todo esto y lo que estoy imaginando ahora

Activisme, Art, Cultura, Disseny

Artombú Arteterapia es el proyecto profesional de Kathya Adsuar, Arteterepeuta con perspectiva feminista. Ofrezco consulta privada de Arteterapia, ciclos terapeúticos para grupos, talleres y formación. Todo ello con el Arte como elemento transversal. 

Art, Cures, Salut, Sector social

Som un projecte d’autoocupació feminista. Ens agraden les màquines i que creiem que el nostre treball amb elles pot ser una forma d’intervenció social. Treballem en la producció d’imatge, so i espectacles, amb formació (tallers, cursos) i investigació.

Activisme, Art, Investigació, Tecnologia

Acompanyem a persones i grups a través de l'arteràpia i de la mediació artística transdisciplinar.

Art

Estudi multidisciplinar de disseny gràfic, il·lustració i disseny web.

Treballo per aconseguir dissenys efectius, m'agrada escoltar, m'agraden els reptes, tens un projecte?, et puc ajudar?

Art, Cultura, Disseny

Estació Vegana és un projecte de cuina vegana i artesana. Treballem amb pageses de la zona per aconseguir productes de temporada, de proximitat i ecològics. El nostre propòsit és transmetre a través de la cuina valors de respecte cap a totes les espècies i el medi ambient.

Activisme, Art, Restauració

Después de un estudio de cuatro años en torno a la trayectoria de más de 15 mujeres artistas de todo el mundo, nace “Historias de Mujeres que desafiaron el Viento”. Este proyecto artístico-literario es una recopilación de cuentos para infantes y adultos, que contempla la vida y obra de mujeres artistas que tuvieron un importante rol en los lugares que vivieron.

Art

Ilustración transfeminista y diseño gráfico

Activisme, Art, Disseny, Restauració

DJ Facilitadorx en Ecstatic Dance amb perspectiva transfeminista, diversa funcional i de gènere. Exploració i deconstrucció del vincle moviment-cos-emoció amb la música com a eina principal. Pianista professional I compositorx en vies de desenvolupament amb la producció musical amb Abelton Live i Logic Pro. Buscadora de músiques no normatives i DJ amb Traktor Pro 3.

Art, Cultura, Cures