Projectes

Diseño gráfico y web. Carteles, folletos, webs a medida, Wordpress...

Disseny

Som un equip encara embrionari que volem oferir serveis informàtics, sobretot, desenvolupament web, però flirtegem amb molts altres àmbits. Estem vinculades fa temps a la tecnologia des d'una vessant social i crítica com és l'ús de programari exclusivament lliure, però també ocupant espais normalment masculins, volent obrir pas a totes les que vulguin empoderar-se tecnològicament.

Disseny, Informàtica, Tecnologia

La Raposa és una cooperativa de treball associat sense afany de lucre, de dones, lesbianes i persones de gènere dissident, que gestionem un bar vegà i una llibreria feminista, en un espai del Poble Sec on a més fem activisme de barri.

Activisme, Cultura, Cures, Restauració

Ratela es un petit projecte casolá en el que es realitza creant diferents complements de moda, desde rinyoneres, tabaqueres, coixins, estoigs... i més per descobrir!

 

Art, Artesania, Disseny
Què fem?
  • Producció audiovisual
  • Tallers de vídeo i foto participativa
Com ho fem?
  • Treballem amb perspectiva de gènere.
  • Pensem el llenguatge audiovisual com a eina de transformació social.

Apostem per la cultura lliure. Elaboració i difusió de continguts sota llicències Creative Commons.

Art, Cultura, Educació, Sector social

Som un projecte d’autoocupació feminista. Ens agraden les màquines i que creiem que el nostre treball amb elles pot ser una forma d’intervenció social. Treballem en la producció d’imatge, so i espectacles, amb formació (tallers, cursos) i investigació.

Activisme, Art, Investigació, Tecnologia

Artista visual, fotografía, lletres, dansa. La meva recerca es basa en la captura del moviment per poder entendre'l dins el context social.

Ofereixo cobertura audiovisual, branding, ajuda en organització de projectes, tallers de dansa i reflexió.

Activisme, Art, Cultura, Disseny

Embrutafils és un projecte de serigrafia feminista i artesanal, basat en principis ètics i anticapitalistes. Treballem amb materials ecològics i amb certificat ètic, tant les tintes com el tèxtil, i el nostre procés de treball és artesanal.

Activisme, Artesania, Disseny

La Creatura és una base de dades feminista que recull propostes d'ocupació i autoocupació basades en els principis de l'economia feminista i solidària per tal de visibilitzar i promoure la presència de dones, lesbianes i trans en els diferents àmbits laborals tradicionalment masculinitzats.

Activisme

SITIO WEB: https://kefir.red

Activisme, Art, Disseny, Tecnologia